Home    Nieuws    Contact

Noord Veluwse Makelaardij

Zoek meer

Waardebepaling

Wat is uw huis nu waard ?

U overweegt om uw huis te verkopen, maar wat is een goede prijs?

Wij kunnen u mogelijk helpen met een waardebepaling om tot een realistisch beeld van de waarde van uw huis in de huidige markt te komen. Dit kan u helpen bij het nemen van een goede beslissing over het al dan niet verkopen van uw huis. U krijgt hiermee ook inzicht in het budget dat beschikbaar is voor eventuele aankoop van een nieuw huis.

Hoe werkt het?

We plannen een afspraak in om uw huis te bekijken en aan de hand daarvan maken we een inschatting van de realistische waarde. Hierbij is het belangrijk dat we beschikken over zoveel mogelijk relevante informatie over uw huis. Hoe meer u weet en hoe meer details wij weten, hoe beter wij de waarde kunnen inschatten.

Wij kunnen u ook goede tips geven over het ‘verkoopklaar’ maken en de presentatie van uw woning.

De waardebepaling voeren wij zorgvuldig uit en wij hopen natuurlijk dat dit gaat leiden tot een verkoopopdracht.

Binnen enkele dagen nadat we de woning met u hebben bekeken, zullen we u informeren over de waarde van uw woning en ontvangt u ons verkoopactieplan.

Mocht u hierna besluiten uw huis te verkopen, kies dan voor Noord Veluwse Makelaardij.

Wilt u een afspraak voor een waardebepaling maken?

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen, (0578) 69 9999.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Straat & huisnummer

  Postcode & plaats

  Telefoon

  Mobiel

  Onderwerp

  Uw bericht

  Mededeling in verband met het coronavirus

  Ook in deze tijd proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Noord Veluwse Makelaardij blijft gewoon geopend. Vanzelfsprekend houden wij ons aan de actuele richtlijnen van het RIVM.

  Wij werken op een andere manier dan u van ons gewend bent. Waar mogelijk vinden werkzaamheden op afstand plaats. De gezondheid van onze medewerkers, klanten en naasten heeft onze hoogste prioriteit.

  Wat betekent dit voor afspraken en bezichtigingen? We hopen onze dienstverlening zoveel mogelijk te continueren, zodat u kunt blijven vertrouwen op onze expertise en begeleiding.

  Hartelijk dank voor uw medewerking en begrip.