Home    Nieuws    Contact

Noord Veluwse Makelaardij

Zoek meer

Taxatie agrarisch en landelijk vastgoed

Taxatie van agrarisch en landelijk vastgoed

Het bepalen van een objectieve waarde voor onroerend goed in het buitengebied is een specialistisch vak. Als NRVT-gecertificeerd taxateur Agrarisch en Landelijk Vastgoed (A&LV) kan Noord Veluwse Makelaardij u die expertise bieden.

Naast taxatie van agrarisch vastgoed kunt u bij ons terecht voor taxatie van onder andere mini-campings, zorgboerderijen, woonboerderijen en landgoederen.

Een goede objectieve taxatie is belangrijk voor:

  • Aan- en verkoopbeslissingen
  • Bedrijfsovername
  • Bedrijfsbeëindiging
  • (Her)financiering
  • Bedrijfsanalyse
  • Verandering van de juridische bedrijfsstructuur
  • Gezamenlijke waardering met de belastingdienst
  • Herwaardering van landbouwgronden

Wat kan een taxatie u opleveren?

Een goede (periodieke) taxatie kan u geld opleveren. Bij een taxatie wordt uw gehele bedrijf tegen het licht gehouden en kunnen onregelmatigheden of bijzonderheden ontdekt worden. Door veranderende wet- en regelgeving kan het zijn dat uw bedrijf ‘scheef’ groeit. Of zijn er juist kansen door die veranderende regelgeving. Tijdig optreden en anticiperen kan u in die gevallen veel geld besparen of zelfs geld opleveren.

Hebt u vragen of wilt u een afspraak maken?

Hebt u vragen over de taxatie van agrarisch of landelijk vastgoed of wilt u een afspraak maken voor een taxatie?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken (0578-69 99 99).

NRVT-certificatie

Als Register-Taxateur, geregistreerd in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT), staan wij garant voor deskundigheid, onafhankelijkheid en objectiviteit.

  • De Register-Taxateur handelt in het publiek belang en werkt volgens internationale richtlijnen en erkende gedrags- en beroepsregels.
  • Daarnaast onderwerpen wij ons aan het doorlopend toezicht en het centrale tuchtrecht van het NRVT. Permanente bijscholing is onderdeel van de certificering.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Straat & huisnummer

Postcode & plaats

Telefoon

Mobiel

Onderwerp

Uw bericht

Mededeling in verband met het coronavirus

Ook in deze tijd proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Noord Veluwse Makelaardij blijft gewoon geopend. Vanzelfsprekend houden wij ons aan de actuele richtlijnen van het RIVM.

Wij werken op een andere manier dan u van ons gewend bent. Waar mogelijk vinden werkzaamheden op afstand plaats. De gezondheid van onze medewerkers, klanten en naasten heeft onze hoogste prioriteit.

Wat betekent dit voor afspraken en bezichtigingen? We hopen onze dienstverlening zoveel mogelijk te continueren, zodat u kunt blijven vertrouwen op onze expertise en begeleiding.

Hartelijk dank voor uw medewerking en begrip.