Home    Nieuws    Contact

Noord Veluwse Makelaardij

Zoek meer

Wie zijn wij

Noord Veluwse Makelaardij Wie zijn wij

Ons team staat graag voor u klaar!

Noord Veluwse Makelaardij bestaat uit Henk Kok, Gerard Koerhuis en Marianne Steenbergen. Wij staan graag voor u klaar met onze expertise, zorg en ervaring.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Loop dan gerust binnen in ons kantoor aan de Bonenburgerlaan 3 te Heerde. Wij spreken u graag eens persoonlijk.

Henk Kok
Makelaar/taxateur o.g.

Beëdigd makelaar/taxateur in onroerend goed en lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) sinds 1991.

“In 1991 heb ik mijn opleiding tot makelaar/taxateur in onroerend goed afgerond en sindsdien ben ik werkzaam in de makelaardij in Heerde en omgeving. De maatschappelijke betrokkenheid maakt dat het vak veel voldoening geeft. Opgegroeid in het pittoreske Veessen en woonachtig in Heerde, ben ik goed bekend met het werkgebied en de mensen. Mijn meer dan 25 jaar expertise als makelaar gebruik ik om mijn opdrachtgevers met raad en daad bij te staan.”

Gerard Koerhuis
Register makelaar-taxateur Agrarisch & Landelijk Vastgoed

Gerard Koerhuis is als register makelaar-taxateur verbonden aan de Noord Veluwse Makelaardij. Zijn werkterrein is het buitengebied en dat heeft alles te maken met zijn agrarische achtergrond.

“Geboren in Hattem als zoon van een melkveehouder en op jonge leeftijd verhuisd naar Wapenveld, waar ik nog steeds woonachtig ben. Ik heb mijn opleiding gevolgd aan de Agrarische Hogeschool in Dronten. Later heb ik dit aangevuld met diverse cursussen en opleidingen, waaronder die tot makelaar.

Mijn werk heeft zich altijd afgespeeld op de grens van commercie en techniek en sinds 2012 in de agrarische makelaardij. Met daarbij tevens alle werkzaamheden op het gebied van vergunningverlening, (erf)pacht en bestemmingsplannen.

In mijn werk ben ik persoonlijk betrokken. Mijn doel is het beste voor mijn klanten te realiseren, waarbij goed luisteren en goed uitleggen mijn speerpunten zijn.”

Marianne Steenbergen
Secretaresse

Marianne Steenbergen is woonachtig in Wapenveld en sinds 2014 werkzaam bij Noord Veluwse Makelaardij.

“Als secretaresse ondersteun ik de makelaars in hun werkzaamheden. Vaak ben ik de eerste met wie u contact heeft als u op ons kantoor komt of belt. Ik vind het belangrijk dat de eerste kennismaking een goede indruk achterlaat.

Na mijn opleiding als management assistente heb ik onder andere gewerkt als secretaresse en HR-assistente. Met mijn enthousiasme en positieve instelling streef ik ernaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.”