Home    Nieuws    Contact

Noord Veluwse Makelaardij

Zoek meer

NVM Open Huizen Dag

Zonder afspraak een huis bekijken

Twee keer per jaar vindt op een zaterdag de landelijke NVM Open Huizen Dag plaats. Van 11.00 tot 15.00 uur kunt u dan zonder afspraak binnen kijken bij alle deelnemende huizen. De datum van de eerstvolgende Open Huizen Dag vindt u op de website van de NVM. Bovendien vindt u hier een aantal handige tips om goed voorbereid op pad te gaan.

‘Speeddaten’

Huizen kijken op een open huizen dag is niet alleen leuk, maar ook slim. Op één dag kunt u al snel met 3 of meer woningen ‘speeddaten’. U krijgt dan meteen een goede indruk van de straat, de buurt en de sfeer, en kunt al een beetje voelen hoe het zou zijn om er ook echt te wonen.

Komt u uw droomhuis tegen? Dan kunt u uiteraard een afspraak met de makelaar maken om het nog een keer te bezichtigen. Het huizenaanbod is beperkter dan een jaar geleden en huizen worden steeds sneller verkocht. Ook buiten de randstad. Wees er dus wel snel bij!

Bent u verkoper en wilt u deelnemen aan de Open Huizen Dag?

Bekijk dan de pagina ‘Deelnemen aan de Open Huizen Dag’

Mededeling in verband met het coronavirus

Ook in deze tijd proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Noord Veluwse Makelaardij blijft gewoon geopend. Vanzelfsprekend houden wij ons aan de actuele richtlijnen van het RIVM.

Wij werken op een andere manier dan u van ons gewend bent. Waar mogelijk vinden werkzaamheden op afstand plaats. De gezondheid van onze medewerkers, klanten en naasten heeft onze hoogste prioriteit.

Wat betekent dit voor afspraken en bezichtigingen? We hopen onze dienstverlening zoveel mogelijk te continueren, zodat u kunt blijven vertrouwen op onze expertise en begeleiding.

Hartelijk dank voor uw medewerking en begrip.