Home    Nieuws    Contact

Noord Veluwse Makelaardij

Zoek meer

Nieuws

Noord Veluwse Makelaardij breidt uit

Geplaatst op december 22, 2017 door Karlijn Kok in Uncategorized
Henk Kok en Gerard Koerhuis

Henk Kok en Gerard Koerhuis voor het kantoor van de Noord Veluwse Makelaardij

Het gaat goed in de makelaardij! Dat algemene beeld wordt bevestigd door Henk Kok van Noord Veluwse Makelaardij in Heerde. Na de crisis, waarin hij samen met zijn secretaresse de zaak runde, heeft hij zijn personeelsbestand uitgebreid in de persoon van Jorn Dikkers. Jorn is met name actief in de woningmakelaardij.

In november heeft de Noord Veluwse Makelaardij opnieuw haar activiteiten uitgebreid. Het team is versterkt met de persoon van Gerard Koerhuis. Hij gaat zich bezighouden met het onroerend goed in het buitengebied: woonboerderijen, landbouwgrond en alle agrarische activiteiten. Ook voor vragen op het gebied van de diverse vergunningen en bestemmingsplannen in het buitengebied kun je bij Gerard terecht.

Volgens Henk Kok, eigenaar van de Noord Veluwse Makelaardij, is het makelen in het buitengebied een specialiteit. Er is een toenemende druk op het gebied door de diverse belangen: agrarische activiteiten, wonen, recreatie en natuurontwikkeling. In sommige gevallen gaan ze prima samen maar soms staan ze ook haaks op elkaar. Het vinden van de juiste balans tussen deze belangen is een vakgebied waarin Gerard zich graag vastbijt om de belangen van zijn klanten te behartigen.

Heeft u vragen: kom gerust eens langs op ons kantoor, Bonenburgerlaan 3 te Heerde of bel voor een vrijblijvende afspraak, tel.(0578)-699999. De koffie staat klaar!


0 comments

Berichten gesloten