Home    Nieuws    Contact

Noord Veluwse Makelaardij

Zoek meer

Links

Hieronder treft u een aantal nuttige links aan.

 • Nationale Hypotheek Garantie
  Met de Nationale Hypotheek garantie (NHG) sluit u een veilige en verantwoorde hypotheek voor de aankoop of verbouwing van een woning af. Bovendien bespaart u honderden euro’s per jaar.
 • NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars)
  Alle informatie over de Nederlandse Vereniging van Makelaars
 • Overbruggingsgarantie
  Hier vindt u alle informatie over het kopen en verkopen van een woning met overbruggingsgarantie waardoor u dubbele woonlasten compenseert.
 • Funda
  Website met het grootste woningaanbod van Nederland.
 • Ministerie van VROM
  De site van ministerie van volkshuisvesting, ruimtelijke ordening en milieubeheer. Onder bouwvergunningen ook veel informatie over bouwen- en verbouwen van woningen.
Mededeling in verband met het coronavirus

Ook in deze tijd proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Noord Veluwse Makelaardij blijft gewoon geopend. Vanzelfsprekend houden wij ons aan de actuele richtlijnen van het RIVM.

Wij werken op een andere manier dan u van ons gewend bent. Waar mogelijk vinden werkzaamheden op afstand plaats. De gezondheid van onze medewerkers, klanten en naasten heeft onze hoogste prioriteit.

Wat betekent dit voor afspraken en bezichtigingen? We hopen onze dienstverlening zoveel mogelijk te continueren, zodat u kunt blijven vertrouwen op onze expertise en begeleiding.

Hartelijk dank voor uw medewerking en begrip.