Home    Nieuws    Contact

Noord Veluwse Makelaardij

Zoek meer

Hypotheken

Een uitstekend en onafhankelijk hypotheekadvies kunt u ook via ons kantoor krijgen.

Hiervoor hebben wij contact met verschillende partijen welke u uitstekend kunnen adviseren. Deze partijen zijn onafhankelijk van ons makelaarskantoor.

Wat doet een hypotheekadviseur?
Als u bij een hypotheekadviseur komt, zal deze u een aantal vragen voorleggen, want voor een goed hypotheekadvies zijn veel gegevens nodig. Over uw huidige inkomen, of u nu al een eigen woning heeft en zo ja, wat de waarde daarvan is. Ook is het van belang wat uw wensen voor de toekomst zijn. Heeft u misschien kinderen die op een bepaald moment willen gaan studeren? Of wilt u eerder stoppen met werken? Allemaal vragen die belangrijk zijn bij het bepalen van de juiste hypotheek voor u.

Een hypotheekadviseur zal samen met u – rekening houdend met uw eigen situatie en wensen – de voor u meest geschikte hypotheek samenstellen.

Mededeling in verband met het coronavirus

Ook in deze tijd proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Noord Veluwse Makelaardij blijft gewoon geopend. Vanzelfsprekend houden wij ons aan de actuele richtlijnen van het RIVM.

Wij werken op een andere manier dan u van ons gewend bent. Waar mogelijk vinden werkzaamheden op afstand plaats. De gezondheid van onze medewerkers, klanten en naasten heeft onze hoogste prioriteit.

Wat betekent dit voor afspraken en bezichtigingen? We hopen onze dienstverlening zoveel mogelijk te continueren, zodat u kunt blijven vertrouwen op onze expertise en begeleiding.

Hartelijk dank voor uw medewerking en begrip.