Home    Nieuws    Contact

Noord Veluwse Makelaardij

Zoek meer

Nieuws

Gerard Koerhuis beëdigd als NVM makelaar-taxateur

Geplaatst op december 1, 2018 door Karlijn Kok in Uncategorized

Op 26 november is Gerard Koerhuis, werkzaam bij de Noord Veluwse Makelaardij, beëdigd als NVM makelaar-taxateur. Hiermee is een mooi kwaliteitsstempel verkregen voor onze dienstverlening die als slogan heeft ‘sterk door service’. Met de beëdiging wil de brancheorganisatie NVM uitdragen dat de aangesloten leden deskundig, onafhankelijk en betrouwbaar zijn.

Bij de beëdiging was Gerard de enige die voor de vakgroep Agrarisch & Landelijk vastgoed de eed heeft afgelegd. Hier staat hij samen op de foto met de vakgroepvoorzitter Ard Klijsen van wie hij de hartelijke felicitaties heeft ontvangen.

Gerard Koerhuis (links) met vakgroepvoorzitter Agrarisch & Landelijk vastgoed Ard Klijsen.


0 comments

Berichten gesloten

Mededeling in verband met het coronavirus

Ook in deze tijd proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Noord Veluwse Makelaardij blijft gewoon geopend. Vanzelfsprekend houden wij ons aan de actuele richtlijnen van het RIVM.

Wij werken op een andere manier dan u van ons gewend bent. Waar mogelijk vinden werkzaamheden op afstand plaats. De gezondheid van onze medewerkers, klanten en naasten heeft onze hoogste prioriteit.

Wat betekent dit voor afspraken en bezichtigingen? We hopen onze dienstverlening zoveel mogelijk te continueren, zodat u kunt blijven vertrouwen op onze expertise en begeleiding.

Hartelijk dank voor uw medewerking en begrip.