Home    Nieuws    Contact

Noord Veluwse Makelaardij

Zoek meer

Deelnemen Open Huizen Route

Sneller verkopen door deel te nemen aan de Open Huizen Route

Het is statistisch bewezen dat direct voor, tijdens en na een Open Huizen Route er meer huizen worden verkocht. Uw huis openstellen voor potentiële kopers heeft dus zin.

Vier keer per jaar organiseren wij zo’n Open Huizen Route. Twee daarvan zijn de landelijke Open Huizen Routes van de NVM. De andere twee zijn de landelijke ERA Open Huizen Routes. Zo geeft u de verkoop van uw huis maximale aandacht, met een grotere kans op een snellere verkoop.

Wist u trouwens dat ongeveer 35% van de woningzoekenden een huis in een andere plaats zoekt dan hun huidige woonplaats? Onze collega-ERA-makelaars vervullen met hun landelijke netwerk en database een belangrijke rol in de oriëntatie van de verhuizende consument. Iedere woning die deelneemt aan de Open Huizen Route of die wij in de verkoop nemen komt in de landelijke ERA-database. Zo komt uw woning actief onder de aandacht van potentiële kopers, ongeacht in welke plaats zij wonen.

Tip: U kunt de belevenissen van verkopers, woningzoekers en makelaars rond de Open Huizen Route ‘live’ volgen via Facebook. Klik daarvoor op deze link. Wij nodigen u van harte uit om ook uw ‘verhaal’ te delen. Ook als u geen Facebook-account heeft kunt u op de pagina meelezen.

Deelnemen aan de Open Huizen Route?

Neem dan even contact met ons op of vul onderstaand contactformulier in.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht