Home    Nieuws    Contact

Noord Veluwse Makelaardij

Zoek meer

Deelnemen Open Huizen Dag

Sneller verkopen? Neem ook deel aan de NVM Open Huizen Dag!

Twee keer per jaar op een zaterdag organiseert de NVM de landelijke NVM Open Huizen Dag. Tussen 11.00 en 15.00 uur kunnen geïnteresseerden uw woning vrijblijvend bezichtigen. Voor u als verkoper is dit een mooie kans om uw woning maximaal onder de aandacht te brengen.

Bewezen resultaat

Uit onderzoek van de NVM blijkt dat van de woningen die meedoen aan de NVM Open Huizen Dag, 12 weken later 48% is verkocht. Bij woningen die niet meededen was dit 34%. Laat dit moment dus niet aan u voorbij gaan.

Promotie

Als u meedoet met de NVM Open Huizen Dag, stellen wij campagnemateriaal voor u beschikbaar, zoals posters en stroken die over het Te Koop-bord worden geplaatst. Ook krijgt u advies hoe u potentiële kopers te woord kunt staan. Daarnaast krijgt uw woning op Funda een ‘Open Huis’-kenmerk.

Meedoen met de NVM Open Huizen Dag?

Neem dan even contact met ons op of vul onderstaand contactformulier in.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Mededeling in verband met het coronavirus

  Ook in deze tijd proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Noord Veluwse Makelaardij blijft gewoon geopend. Vanzelfsprekend houden wij ons aan de actuele richtlijnen van het RIVM.

  Wij werken op een andere manier dan u van ons gewend bent. Waar mogelijk vinden werkzaamheden op afstand plaats. De gezondheid van onze medewerkers, klanten en naasten heeft onze hoogste prioriteit.

  Wat betekent dit voor afspraken en bezichtigingen? We hopen onze dienstverlening zoveel mogelijk te continueren, zodat u kunt blijven vertrouwen op onze expertise en begeleiding.

  Hartelijk dank voor uw medewerking en begrip.