Home    Nieuws    Contact

Noord Veluwse Makelaardij

Zoek meer

Een huis bezichtigen

U heeft een woning gevonden die aan uw wensen lijkt te voldoen. U heeft de foto’s, plattegronden en de brochure met informatie bekeken en wilt het huis graag bekijken. Dan is het tijd om het huis te gaan bezichtigen!

Afspraak maken voor een bezichtiging

U kunt telefonisch of per e-mail een afspraak maken om een woning te bezichtigen. U gaat dan samen met één van onze deskundigen, Henk Kok of Gerard Koerhuis, de woning bekijken.

Goed voorbereid op pad

Het kopen van een woning is vaak een grote beslissing. Daarom is het raadzaam goed voorbereid te zijn. In veel gevallen doet u er als koper verstandig aan om een aankoopmakelaar mee te nemen.

Tip! Voordat u gaat bezichtigen, is het handig om uw financiële situatie helder te hebben. Als u weet wat u maximaal kunt of wilt besteden, kunt u beter bepalen of de woning ook echt bij u past.

Mededeling in verband met het coronavirus

Ook in deze tijd proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Noord Veluwse Makelaardij blijft gewoon geopend. Vanzelfsprekend houden wij ons aan de actuele richtlijnen van het RIVM.

Wij werken op een andere manier dan u van ons gewend bent. Waar mogelijk vinden werkzaamheden op afstand plaats. De gezondheid van onze medewerkers, klanten en naasten heeft onze hoogste prioriteit.

Wat betekent dit voor afspraken en bezichtigingen? We hopen onze dienstverlening zoveel mogelijk te continueren, zodat u kunt blijven vertrouwen op onze expertise en begeleiding.

Hartelijk dank voor uw medewerking en begrip.