Home    Nieuws    Contact

Noord Veluwse Makelaardij

Zoek meer

Agrarisch en landelijk vastgoed

Wonen, werken, boeren, recreëren en natuur ontwikkelen: het buitengebied is een drukbezet gebied waar veel belangen om voorrang strijden. En hoe gaat het dan met uw belangen? Noord Veluwse Makelaardij heeft in de persoon van Gerard Koerhuis de expertise in huis om u daarin bij te staan.

Aan en verkoop van agrarisch en landelijk vastgoed

Bij de aan- en verkoop van agrarische objecten en woonboerderijen komt veel kijken. Kloppen de bestemmingsplannen? Belemmert een naastgelegen agrariër uw woonwensen of belemmert een woning de agrarische ontwikkelingen? Wat mag ik met dat stuk grond? Hoe zit het met de vergunningen, geurafstanden en stikstofuitstoot? Wie is waarvoor verantwoordelijk? Zowel de gemeente als provincie houden zich bezig met ontwikkelingen in het buitengebied. U kunt dus met beide partijen te maken krijgen.

Waar kan Noord Veluwse Makelaardij u mee helpen?

  • Aan- en verkoop van agrarisch onroerend goed (gebouwen en/of grond)
  • Aan- en verkoop van woonboerderijen en bouwkavels
  • Pachtzaken
  • Samenstellen en aanvragen van (agrarische) bouwvergunningen, activiteitenbesluit (milieuvergunning), natuurbeschermingswetvergunning etc.
  • Adviseren en begeleiden van projecten op het gebied van Ruimte voor ruimte, rood voor rood, bestemmingsplanwijziging, functieverandering.

Het betreft een breed aandachtsgebied maar gelukkig staan we er niet alleen voor. Waar nodig maken we gebruik van gerenommeerde bedrijven die uw belangen kunnen behartigen. Hierbij treden wij op als intermediair. Het gaat dan met name om de meer ingewikkelde vergunningen en juridisch advies op het gebied van agrarisch en landelijk vastgoed.

Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op om vrijblijvend een afspraak te maken. U bent van harte welkom op ons kantoor in Heerde, maar met hetzelfde gemak komen wij bij u langs.