Home    Nieuws    Contact

Noord Veluwse Makelaardij

Zoek meer

Steenvoortseweg 1, Heerde € 430.000 k.k.

Terug naar vorige pagina

Omschrijving
Semi-bungalow (nr. 1) samen met een tweede woning (nr. 1a) op 3.945 m² grond, letterlijk gelegen aan de rand van het natuurgebied de Veluwe. Op het bouwvlak staan diverse, voormalig agrarische, gebouwen met een gezamenlijk oppervlak van 625 m². Het bouwvlak zelf is 3.850 m² groot. Naast het bouwvlak ligt 2.18.27 ha aaneengesloten stuk weiland, inclusief een bosje en houtsingel, welke optioneel te koop wordt aangeboden.
Vanuit de woning staat u met 100 m. in het bos. Natuurgebied de Renderklippen ligt op 1 km afstand van de woning. Een uniek stukje natuur bestaande uit een in de ijstijd gevormde stuwwal. Van daaruit kunt u op vele manieren genieten van de natuur. De bossen zijn goed voorzien van ruiterpaden, losloop gebieden voor honden en mountainbike routes. Geen zin in drukte? Als u de bossen eenmaal kent zult u merken dat er voldoende gelegenheid is om in alle rust erop uit te trekken. Verbaas u niet als u een vosje, ree of een wild zwijn tegenkomt.

Belangrijkste kenmerken
– 2 woningen op één erf: uitstekend geschikt voor mantelzorg, B&B of te verhuren als zelfstandige woonruimte.
– Ligging op de rand van natuurgebied “De Veluwe”.
– Goede ontsluiting naar het dorp Heerde.
– Vrij gelegen met uitzicht op het zuiden.
– Degelijke woning die naar eigen wens te moderniseren is.
– Voormalig agrarische bebouwing kan ingezet worden bij herontwikkeling.
– Optioneel te koop: 2.18.27 ha weiland, incl. bosje en houtsingel.

Woning (nr. 1), semi-bungalow
Een degelijk gebouwde woning van 1975, opgetrokken met spouwmuren en voorzien van een pannengedekt zadeldak. Er is een kelder aanwezig met een stahoogte van 1,84 m. De inhoud van de woning is 435 m² en alle voorzieningen bevinden zich op de begane grond. Verwarming vindt plaats middels heteluchtverwarming en in de woonkeuken is als extra een gaskachel aanwezig. De verwarmingsketel is van 1975 en een boiler (leeftijd onbekend) zorgt voor de warmwatervoorziening. De woning is netjes en verdient modernisering welke naar eigen inzicht kan worden uitgevoerd. De gehele woning is uitgevoerd in verdikt enkel glas en het dak is geïsoleerd. De verdiepingsvloeren zijn van hout, onder de woning is een kruipruimte aanwezig die via 2 zijden te bereiken is. Het schilderwerk aan de buitenzijde is in 2013 uitgevoerd. De tuin is eenvoudig en netjes onderhouden. Achter de woning is een ruim terras, gelegen op het zonnige zuiden.
Indeling begane grond: hal met trapopgang, woonkamer, woonkeuken, slaapkamer, bijkeuken annex achter entree, toegang naar de kelder, toiletruimte, doucheruimte.
Indeling 1e verdieping: ruime overloop, berging annex stookruimte, 2 ruime slaapkamers, veel bergruimte achter de knieschotten.

Woning (nr. 1a), ‘Kookhuis’
Op het perceel staat een zogenaamd kookhuis. Deze zelfstandige woonruimte is in 1953 gebouwd en meet circa 38 m² bestaande uit een keuken, woonkamer, slaapkamer en een bijkeuken met douche en toilet. Het kookhuis heeft een eigen gas-, riool- en KPN-aansluiting; het water en elektra komen via woning nr. 1. De woning is steens opgetrokken en grotendeels voorzien van een zadeldak met dakpanplaten. Het dak is middels sandwichpanelen geïsoleerd. De buitenwanden zijn aan de binnenzijde afgetimmerd, er is een vermoeden van aanwezigheid van asbest. De vloer is van beton. Verwarming vindt plaats middels een gaskachel (woonkamer) en 2 gevelkachels (keuken en bijkeuken). Een gehuurde geiser zorgt voor de warmwatervoorziening.

Optioneel te koop, weiland met bosje en houtsingel
Naast het bouwvlak ligt ruim 2 ha aan weiland tezamen met een klein bosje en een gesnoeide houtsingel. Het terrein is enigszins glooiend en bestaat uit zandgrond.

Herontwikkeling
De locatie kan in de huidige staat prima in gebruik worden genomen en het object leent zich voor herontwikkeling. Heeft u ideeën hierover dan adviseren wij u een specialist in te schakelen. Wij wijzen u nadrukkelijk op uw onderzoeksplicht in deze. De gemeente doet de uitnodiging om met een goed plan te komen voor het opnieuw inrichten van het gehele perceel.

Ouderdoms- en asbestclausule zijn van toepassing.

Kenmerken

Overdracht  
Status : Beschikbaar
Vraagprijs : € 430.000
Koopprijsconditie : kosten koper
Huurprijs : € 
Huurprijsconditie :
Bouwvorm  
Soort woning : bungalow
Type woning : vrijstaande woning
Soort object :
Bouwjaar :
Bouwvorm : bestaande bouw
Ligging : aan bosrand, aan rustige weg, vrij uitzicht, buiten bebouwde kom, in bosrijke omgeving, landelijk gelegen
Indeling  
Woonoppervlakte : 127 m²
Perceeloppervlakte : 3945 m²
Inhoud : 435 m³
Aantal kamers : 5
Aantal slaapkamers : 3
Aantal verdiepingen : 3
Energie  
Verwarming : hete lucht verwarming, gaskachels
Isolatie :
Buitenruimte  
Tuin : achtertuin, voortuin, zijtuin
Hoofdtuin : voortuin
Oppervlakte : 160 m­²
Ligging hoofdtuin : west
Lengte hoofdtuin : ,9 meter
Breedte hoofdtuin : ,18 meter
Bergruimte
Schuur/berging :
Aantal bergruimtes :
Parkeergelegenheid  
Garage : vrijstaand steen
Parkeerfaciliteiten :
Dak  
Soort dak : zadeldak
Dakmaterialen : pannen
Overig  
Permanente bewoning : ja
Onderhoud binnen : goed
Onderhoud buiten : goed
Huidig gebruik : Woonruimte
Bestemming : Woonruimte
Bijdrage VVE pm :
Voorzieningen  
Diversen :

Media

Brochure : download

Contact opnemen
U bent geïnteresseerd in deze woning? Een bezichtiging is zo aangevraagd. Wilt u een bod doen? Laat het ons weten. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.
 

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Terug naar overzicht aanbod