Home    Nieuws    Contact

Noord Veluwse Makelaardij

Zoek meer

Singelweg 1 a, Heerde € 374.400 v.o.n.

Verkocht OVB

Terug naar vorige pagina

Omschrijving
Genieten van wonen en leven in het buitengebied!
7 woningen in plan “De Oosterbaan”
1 rij van 3 woningen en 4 woningen type twee-onder-één-kap. Het bouwplan ligt in de buurtschap Hoorn te Heerde en is gelegen aan de Vosbergerweg 55-63 en Singelweg 1a en 1b te Heerde.

In dit plan worden 7 woningen gebouwd. De aantrekkelijke woningen zijn ontworpen door Architectenburo Vorm³ te Heerde. Deze duurzame woningen zijn ontworpen met aandacht voor aspecten als kwaliteit, veiligheid, energiezuinigheid en onderhoud. Het resultaat is een comfortabele woning die uw investering meer dan waard is.

Bouwnummer 7 (type 2/1-kap woning) aan de Singelweg 1a is nog beschikbaar.

Indeling van de woning:

Begane grond:
Op de begane grond bevindt zich de entree met hal aan de voorzijde. Van hieruit betreedt u de woonruimte met een woonkamer en open keuken met eethoek. Tevens is vanuit de keuken met eethoek de achtertuin bereikbaar via de loopdeur van de dubbele tuindeuren of via de separate loopdeur aan de keukenzijde. Bij de woning wordt een buitenberging geplaatst.
Eerste verdieping:
De trap in de hal geeft toegang tot de overloop op de eerste verdieping waaraan de 3 slaapkamers en een ruime badkamer zijn gelegen.
Tweede verdieping:
Er is een vaste trap naar de zolderruimte die de mogelijkheid biedt voor bijvoorbeeld een hobbyruimte en hier is tevens de technische ruimte gesitueerd.

Bijzonderheden:
De zeer goed geïsoleerde vloeren, wanden en daken en toepassing van zonnepanelen zorgen voor een enorme reductie van uw energie uitgaven. Voor de verwarming wordt gebruikt gemaakt van de als zeer prettig ervaren stralingswarmte. Het moderne vloerverwarmingssysteem zorgt voor comfortabele warmte op de begane grond en de 1e verdieping.

Terreininventaris en inrichting:
De achtertuinen van de kavels met bouwnummers 4 t/m 7 zijn bereikbaar via een gezamenlijke inrit vanaf de Singelweg. Dit terrein dat is voorzien van halfverharding, wordt eigendom van de koper van bouwnummer 4. De gezamenlijke kopers van de heersende en dienende erven, of hun rechtsopvolgers, dragen zorg voor het terrein, waarbij het onderhoud ervan door hen en voor hun rekening wordt uitgevoerd. Het recht van overpad zal middels een erfdienstbaarheid worden vastgelegd.
Bovendien wordt bij bouwnummer 5, 6, 7 en 8 het recht van overpad gevestigd om daarmee mogelijk te maken de openbare weg te kunnen bereiken.
De eigendomssituatie en benodigde erfdienstbaarheden worden notarieel vastgelegd.

Ligging:
Hoorn is een buurtschap in de gemeente Heerde in de provincie Gelderland. Het is gelegen aan het Apeldoorns kanaal op 2 kilometer ten noordoosten van Heerde, en 14 kilometer ten zuiden van Zwolle. De ontsluiting naar de snelwegen ter plaatse van Heerde en Zwolle is prima.
Noodzakelijke voorzieningen, de fraaie natuur- en recreatiegebieden en de rustige woonomgeving garanderen woongenot!

Voorzieningen:
Hoorn zelf heeft een basisschool, Jenaplanschool Heerde. Daarnaast is er in haar eigen gemeente voortgezet onderwijs, namelijk Christelijk College de Noordgouw. Het Berghuizerbad biedt waterrecreatie mogelijkheden. In Heerde is een multifunctionele accommodatie, De Heerd, waarin onder andere bibliotheek, theaterzaal en muziekschool zijn opgenomen. Het Vosbergenpad laat u het mooie buitengebied ontdekken van Heerde, Hoorn en Wapenveld. Verder biedt Heerde ook alles op sportief gebied.

Kijkt u voor uitgebreide informatie op de verkoopwebsite:
https://www.vanlaar.nl/uitgelichte-projecten/item/woonheerlijk-7woningen-hoorn

Kenmerken

Overdracht  
Status : Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs : € 374.400
Koopprijsconditie : vrij op naam
Huurprijs : € 
Huurprijsconditie :
Bouwvorm  
Soort woning : eengezinswoning
Type woning : 2-onder-1-kapwoning
Soort object :
Bouwjaar : 2019
Bouwvorm : nieuwbouw
Ligging : aan rustige weg, vrij uitzicht, landelijk gelegen
Indeling  
Woonoppervlakte : 120 m²
Perceeloppervlakte : 358 m²
Inhoud : 434 m³
Aantal kamers : 4
Aantal slaapkamers : 3
Aantal verdiepingen : 3
Energie  
Verwarming :
Isolatie : dubbel glas, volledig geïsoleerd
Buitenruimte  
Tuin : achtertuin, voortuin
Hoofdtuin : achtertuin
Oppervlakte : 163 m­²
Ligging hoofdtuin :
Lengte hoofdtuin : 15,00 meter
Breedte hoofdtuin : 10,90 meter
Bergruimte
Schuur/berging : vrijstaand hout
Aantal bergruimtes : 1
Parkeergelegenheid  
Garage : geen garage
Parkeerfaciliteiten :
Dak  
Soort dak : zadeldak
Dakmaterialen : pannen
Overig  
Permanente bewoning : ja
Onderhoud binnen : uitstekend
Onderhoud buiten : uitstekend
Huidig gebruik : Woonruimte
Bestemming : Woonruimte
Bijdrage VVE pm :
Voorzieningen  
Diversen : mechanische ventilatie

Media

Brochure : download

Contact opnemen
U bent geïnteresseerd in deze woning? Een bezichtiging is zo aangevraagd. Wilt u een bod doen? Laat het ons weten. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.
 

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Terug naar overzicht aanbod

Mededeling in verband met het coronavirus

Ook in deze tijd proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Noord Veluwse Makelaardij blijft gewoon geopend. Vanzelfsprekend houden wij ons aan de actuele richtlijnen van het RIVM.

Wij werken op een andere manier dan u van ons gewend bent. Waar mogelijk vinden werkzaamheden op afstand plaats. De gezondheid van onze medewerkers, klanten en naasten heeft onze hoogste prioriteit.

Wat betekent dit voor afspraken en bezichtigingen? We hopen onze dienstverlening zoveel mogelijk te continueren, zodat u kunt blijven vertrouwen op onze expertise en begeleiding.

Hartelijk dank voor uw medewerking en begrip.