Home    Nieuws    Contact

Noord Veluwse Makelaardij

Zoek meer

Nilantsweg 115, Zwolle € 92.000 v.o.n.

Terug naar vorige pagina

Omschrijving
U heeft de mogelijkheid om een zo goed als nieuwe verplaatsbare woning te kopen. Goed geïsoleerd, netjes afgewerkt en met veel leefruimte. De woning is op de huidige locatie gebruikt voor mantelzorg en beschikbaar voor een nieuwe bestemming: mantelzorg, recreatie, tijdelijke huisvesting, Tiny House, noodwoning etc.
De woning is verplaatsbaar en daarom overal in Nederland neer te zetten. Het transport en plaatsen is bij de prijs inbegrepen onder voorwaarden, informeer hiernaar bij de makelaar.
Is 77 m² net te groot voor u, bijvoorbeeld wegens gemeentelijke voorschriften, dan is de woning te verkleinen door de woonkamer in te korten.
De woning heeft royale afmetingen en biedt daardoor veel leefruimte. Zo is er een ruime hal, een woonkamer met een fijne hoekkeuken, twee slaapkamers met een schuifkastenwand, een separaat toilet en tot slot een ruime badkamer. Daarnaast is een aparte, vrijstaande, berging aanwezig (3,70 x 2,45 m) die bij de prijs is inbegrepen en wordt meegeleverd.

De woning is zo goed als nieuw en van bouwjaar 2017. De woning is goed geïsoleerd en onderhoudsarm uitgevoerd met kunststof kozijnen (rondom dubbel glas); stalen dakpanplaat en een zinken bakgoot. De buitenbekleding is van hout en zou indien nodig geschilderd kunnen worden voor een andere uitstraling. De gemonteerde luiken zijn er niet alleen voor de sier maar kunnen ook werkelijk dicht, waardoor zon of kou worden buiten gehouden. De terrasdeuren in de woonkamer zijn tevens voorzien van een rolluik. Alle openslaande deuren en ramen hebben horren om ongedierte te weren. De deuren zijn ruim bemeten met een doorgang van 93 cm. Naast de meegeleverde berging is er in de woning voldoende bergruimte door de twee schuifkastenwanden in de slaapkamers. Ter hoogte van de keuken zit buiten een vorstvrije buitenkraan gemonteerd.

De keuken heeft een hoge koelkast met daaronder een vriezer met 3 lades. Koken doet u op een 4-pits gastoestel en u heeft de beschikking over een grote oven. In het ruime werkblad zit een enkele spoelbak met een éénhendel mengkraan.

Verwarming en warm water worden geleverd door een combi-ketel.

Badkamer en toilet zijn gemakkelijk te reinigen door de betegelde wanden en een kunststof vloer. Bij de douche is een lichte verhoging aangebracht als waterkering waardoor deze goed toegankelijk is. In de badkamer is een aansluiting voor de wasmachine gemaakt. In de badkamer en het toilet is mechanische ventilatie aanwezig. De douche heeft een thermostaatkraan en bij de wasbak in het badmeubel zit een mengkraan.

Belangrijkste kenmerken
– L-vormige woning, waardoor een beschutte ruimte voor een terras ontstaat.
– Gebruik van onderhoudsarme materialen.
– Rondom uitstekend geïsoleerd.
– Zeer veel ruimte.
– Inclusief meegeleverde vrijstaande berging.

Verplaatsbaarheid
De woning is volledig verplaatsbaar. Hiertoe wordt de woning in 2 gedeeltes + overkapping bij de toegangsdeur, uit elkaar gehaald. Met behulp van een tractor worden de afzonderlijke delen op een vrachtwagen gezet voor transport. Vervolgens worden de funderingsmaterialen meegeladen. Op haar nieuwe bestemming wordt de woning in omgekeerde volgorde weer in elkaar gezet.
Het transport en plaatsen zit bij de prijs in voor zover het een locatie betreft die binnen 100 autokilometers afstand van het huidige adres ligt. Daarnaast dient de nieuwe locatie goed bereikbaar te zijn zodat de delen middels een tractor op de plek gezet kunnen worden.

Let op: de woning wordt aangeboden zonder de locatie. U dient zelf te beschikken over een locatie zijnde mantelzorg, recreatie, tiny house of anderszins!

Aansluitingen
De woning wordt aangesloten op water, elektra, aardgas, riolering en telefoon en/of internet.

Vergunningen
Mantelzorg:
Mag u zomaar een dergelijke woning in uw tuin plaatsen? Het antwoord hierop is in de basis: Ja! Sinds 1 november 2014 is het in de meeste gevallen niet meer nodig om een omgevingsvergunning (bouwvergunning) aan te vragen. Dit is mede afhankelijk van het aantal vierkante meters aan bijgebouwen wat u reeds op uw erf heeft staan.
Daarnaast zijn er wel een aantal regels waar u rekening mee moet houden. Zo moet u bijvoorbeeld aantonen dat de toekomstige bewoner daadwerkelijk zorg nodig heeft. De mantelzorgwoning moet voldoen aan het bouwbesluit en dat doet deze woning. Tot slot moet u rekening houden met de voorschriften uit het bestemmingsplan.
De conclusie is dan al snel dat, als u een mantelzorgwoning overweegt, dat u eerst een oriënterend gesprek met de gemeente aanvraagt. Laat u daarbij niet te snel ontmoedigen: sommige gemeentes zijn niet even voortvarend in dit soort zaken.
Verder is van belang om te weten dat de mantelzorgwoning niet meetelt in de WOZ waardebepaling.
Recreatie:
Op recreatieparken geldt een over het algemeen een maximale maat. Informeer bij de parkeigenaar of Vereniging van Eigenaren wat toegestaan is.

Wilt u meer weten over dit object of zijn er vragen, neem contact op met Gerard Koerhuis 06 28 15 11 90.

Kenmerken

Overdracht  
Status : Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs : € 92.000
Koopprijsconditie : vrij op naam
Huurprijs : € 
Huurprijsconditie :
Bouwvorm  
Soort woning : bungalow
Type woning : vrijstaande woning
Soort object :
Bouwjaar : 2017
Bouwvorm : bestaande bouw
Ligging :
Indeling  
Woonoppervlakte : 71 m²
Perceeloppervlakte : 1 m²
Inhoud : 266 m³
Aantal kamers : 3
Aantal slaapkamers : 2
Aantal verdiepingen : 1
Energie  
Verwarming :
Isolatie : dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas
Buitenruimte  
Tuin : geen tuin
Hoofdtuin :
Oppervlakte : m­²
Ligging hoofdtuin :
Lengte hoofdtuin : meter
Breedte hoofdtuin : meter
Bergruimte
Schuur/berging : vrijstaand hout
Aantal bergruimtes : 1
Parkeergelegenheid  
Garage : geen garage
Parkeerfaciliteiten :
Dak  
Soort dak :
Dakmaterialen :
Overig  
Permanente bewoning : ja
Onderhoud binnen : goed tot uitstekend
Onderhoud buiten : goed tot uitstekend
Huidig gebruik : Woonruimte
Bestemming : Woonruimte
Bijdrage VVE pm :
Voorzieningen  
Diversen : buitenzonwering, mechanische ventilatie, rolluiken

Media

Brochure : download

Contact opnemen
U bent geïnteresseerd in deze woning? Een bezichtiging is zo aangevraagd. Wilt u een bod doen? Laat het ons weten. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.
 

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Terug naar overzicht aanbod

Mededeling in verband met het coronavirus

Ook in deze tijd proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Noord Veluwse Makelaardij blijft gewoon geopend. Vanzelfsprekend houden wij ons aan de actuele richtlijnen van het RIVM.

Wij werken op een andere manier dan u van ons gewend bent. Waar mogelijk vinden werkzaamheden op afstand plaats. De gezondheid van onze medewerkers, klanten en naasten heeft onze hoogste prioriteit.

Wat betekent dit voor afspraken en bezichtigingen? We hopen onze dienstverlening zoveel mogelijk te continueren, zodat u kunt blijven vertrouwen op onze expertise en begeleiding.

Hartelijk dank voor uw medewerking en begrip.