Home    Nieuws    Contact

Noord Veluwse Makelaardij

Zoek meer

Nieuws

7 nieuwe woningen in bouwproject ‘De Oosterbaan’

Geplaatst op december 1, 2018 door Karlijn Kok in Uncategorized

In het buurtschap Hoorn nabij Heerde verrijzen binnenkort 7 nieuwbouwwoningen. De woningen in het project ‘De Oosterbaan’ komen aan de Singelweg en Vosbergerweg, in het mooie buitengebied van Heerde en vlakbij belangrijke verbindingswegen.

Comfortabel en betaalbaar wonen in het buitengebied

Het project omvat 2 blokken met twee-onder-één kap woningen en 1 blok met 3 rijtjeswoningen. De architectuur past goed bij het dorpse karakter van Hoorn; de huizen krijgen een vriendelijke, knusse uitstraling. Kenmerkend zijn de ruime kavels met meer dan gemiddelde tuindiepte en de mooie ligging middenin het coulisselandschap.

De duurzame woningen zijn ontworpen door Architectenbureau Vorm3 uit Arnhem met aandacht voor kwaliteit, veiligheid, energiezuinigheid en onderhoud. Comfortabel wonen voor een betaalbare prijs.

Ruimte voor Ruimte

Nadat het bijna 6 jaar heeft geduurd voordat de bouw kon starten, zijn wij blij dat het woningaanbod in de gemeente Heerde nu wordt uitgebreid. Dit project wordt gerealiseerd binnen de Ruimte voor Ruimte-regeling, waarbij wegens agrarische bedrijfsbeëindiging ruimte voor woningbouw is ontstaan op een voormalig boerenerf. De projectontwikkeling wordt geleid door Malihoorn B.V. uit Heerde.

Meer weten?

Meer informatie over de woningen en welke nog vrij zijn, vindt u op de projectpagina van ‘De Oosterbaan’ op de website van bouwbedrijf Van Laar.

Voor meer informatie over de verkoop van de woningen, kunt u direct contact met ons opnemen.

 


0 comments

Berichten gesloten